Cuylitshofstraat 57 2920 Kalmthout 0478 65 66 32
Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn verhaal

Mijn naam is Brigitte Kater, moeder van 2 prachtige kindjes (waarvan er 1 chronisch ziek is). Eigenaresse van 2 goedlopende zaken (Perfect Celebrations & Perfect Decorations). Na 15 jaar alswerknemer gewerkt te hebben bij diverse Multinationals, heb ik in 2013 de sprong gewaagd om fulltime als zelfstandige aan de slag te gaan. Geen gemakkelijke keuze om een goed loon in te leveren en me in het onbekende te smijten. En tot op de dag van vandaag heb ik daar geen seconde spijt van gehad.


In februari 2014 ben ik gevraagd als docente Weddingplanning bij het Centrum voor Avondonderwijs in Antwerpen. Nog geen jaar later kwam dezelfde vraag vanuit Syntra Mechelen. Ik breng met heel veel liefde en plezier de theorie en mijn ervaringen over aan de studenten. Zij zijn niet mijn concurrenten, zij zijn de toekomst! Dus geef ik ze graag de kans om zich te ontwikkelen. Door met deze prachtige (hoofdzakelijk) dames te mogen samenwerken (want zo stel ik mij ook op als docente/coach) heb ik ingezien dat de stap naar Zelfstandig Ondernemen toch nog steeds moeilijk is.


Zo jammer dat ik talenten onbenut zie! Daardoor is de behoefte om me te ontwikkelen als coach aangewakkerd. Na eerst wat studieboeken doorgenomen te hebben, ben ik de opleiding tot coachvia de NLP-methode (Het Ontwikkelingsinstituut) gaan volgen. Hiernaast ben ik in 2020 gestart met een opleiding Perfectionisme bij Marcel Hendrickx (Zeg met dat ik oké ben). In 2021 heb ik de jaaropleiding Polyvagaal Theorie gevolgd bij dokter Luc Swinnen en ben ik ook gestart met de kernmodule bij Live the Connection.


 


Hierdoor ben ik zelf ook tot inzichten gekomen. Ik help mijn klanten graag verder helemaal zichzelf (authentiek) te zijn. Ik focus mij danook op de volgende coachingsvormen: 


 

Businesscoach

De waarde van de business coach ligt in zowel haar business ervaring als de mentale sturing om succesvol te worden en te blijven.

Loopbaancoach

Ik onderzoek wie u bent, wat u kan, wat u kent en wilt. Ik identificeer uw loopbaandrempels en help ze te overwinnen. U ontwikkelt de benodigde talenten. U bent klaar voor de volgende stap.

Bedrijfscoach

De bedrijfscoach zal werken aan een aangenamere werkomgeving voor zowel de manager als medewerkers. De werknemers kunnen begeleid en ondersteund worden om stress of een burn-out te voorkomen.

Burnout

Eén op de 3 werknemers ervaart een hoge spanning op het werk en in hun privé leven. Dit gaat met allerlei klachten gepaard. Die klachten kunnen zeer ingrijpend zijn en gaan vaak met veel angst en woede gepaard.

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec porta, mi ut facilisis ullamcorper.

    Brigitte Kater
    Zaakvoerster