Cuylitshofstraat 57 2920 Kalmthout 0478 65 66 32
Businesscoach
 

Businesscoach, wanneer inschakelen?

 

U voelt zich vastzitten
 

U geraakt niet meer vooruit. U heeft te weinig energie en creativiteit. Wellicht verliest u de objectieve kijk op zaken. U bent het beu om alles alleen te doen. Samen maken we nieuwe toekomstplannen!

Sparringspartner
 

U wilt graag brainstormen over nieuwe ideeën en projecten, maar vindt geen juiste gesprekspartner. U zoekt een coach als klankbord of om samen te sparren. De business coach zal u challengen, samen uw ideeën verder analyseren, kijken naar de haalbaarheid of mee zoeken naar oplossingen.

The only way is up!
 

U doet altijd wat u deed, uw groei is stabiel. U neemt geen nieuwe initiatieven. De markt verandert continue, disruptie loert om de hoek, en u weet niet goed hoe daarop te reageren. U weet niet goed welke acties u zou moeten ondernemen of dat uw strategie wel de juiste is. Met de business coach haalt u veel externe ervaring in huis welke uw bedrijf en uzelf een nieuwe dynamiek zal geven.

U bent een starter
 

U moet alles zelf uitzoeken en daar verliest u veel tijd en geld mee. De business coach zal dit traject versnellen en blijven ondersteunen. U kunt gebruik maken van het netwerk van uw business coach en leert daardoor de juiste mensen kennen. U zal sneller tot resultaat komen en sneller omzet gaan kunnen boeken. U hoeft het wiel niet nog een keertje uit te vinden omdat u kunt steunen op de ervaring van uw business coach. Kies daarom iemand met veel ervaring.

Vraag naar vrijblijvend intake gesprek

Businesscoach

De waarde van de business coach ligt in zowel haar business ervaring als de mentale sturing om succesvol te worden en te blijven.

Loopbaancoach

Ik onderzoek wie u bent, wat u kunt, wat u kent en wilt. Ik identificeer uw loopbaandrempels en help ze te overwinnen. U ontwikkelt de benodigde talenten. U bent klaar voor de volgende stap.

Bedrijfscoach

De bedrijfscoach zal werken aan een aangenamere werkomgeving voor zowel de manager als medewerkers. De werknemers kunnen begeleid en ondersteund worden om stress of een burn-out te voorkomen.

Burnout

Eén op de 3 werknemers ervaart een hoge spanning op het werk en in hun privéleven. Dit gaat met allerlei klachten gepaard. Die klachten kunnen zeer ingrijpend zijn en gaan vaak met veel angst en woede gepaard.