Cuylitshofstraat 57 2920 Kalmthout 0478 65 66 32

Burn out behandelen? Volg het driestappenplan van Perfect Coaching!

Heb je het gevoel dat je leven als zandkorrels tussen je vingers glipt? Herken je deze stress symptomen maar al te goed: slapeloosheid, een gebrek aan energie en concentratieproblemen?


Ervaar je dat zowel in je privé- als je professionele leven? Dan loop je een ernstig risico op een burn-out. Je tijdig laten behandelen is de boodschap!


 


Burn-out


Heb je het gevoel alleen te staan met je klachten? Maakt dat je angstig en woedend? Weet dan dat een kwart van de werknemers spanning opstapelt in zijn privé- en werkleven. Geldt dat ook voor jou? Dan heb je veel kans dat stress symptomen je energie- en motivatieniveau fundamenteel aanvallen. Wacht dus niet langer om je burn-out te behandelen!


 


In je eentje actie ondernemen, is vaak net die stap te ver. Perfect Coaching helpt je in drie stappen op weg naar een blijvend herstel van uw burn-out:


 

Stap 1: maak ruimte in je hoofd

Geen tijd om je burn-out te behandelen? Voel je je te onrustig? Net dan is het moment aangebroken om schoon schip te maken. We werken samen aan meer ruimte in je hoofd. Want alleen zo stel je je open voor nieuwe inzichten en uitdagingen. Aanvaarding is daarbij de eerste voorwaarde.

 

  • Text Hover

Stap 2: doorbreek je vicieuze stresscirkel

Ons tweede werkpunt van burn-out? Je vicieuze cirkel van stresssymptomen doorbreken. Je laat de onrust in je lichaam en geest beetje bij beetje los en verwelkomt stilaan weer wat meer rust in je leven.

 

 

  • Text Hover

Stap 3: creëer goede energiegewoontes

Uiteraard wil je je herwonnen mentale en fysieke fitheid blijvend behouden. Dat doe je door goede gewoontes te creƫren voor positieve energie. Perfect Coaching geeft je burn-out tips met blijvend resultaat: rust en ruimte in geest en lichaam.

 

  • Text Hover

Op zoek naar een ervaren partner om je burn-out te behandelen?

 

Vraag naar vrijblijvend intake gesprek