Cuylitshofstraat 57 2920 Kalmthout 0478 65 66 32
Bedrijfscoach
 

Bedrijfscoach

De bedrijfscoach zal werken aan een aangenamere werkomgeving voor zowel de manager als medewerkers. De werknemers kunnen begeleid en ondersteund worden om stress of een burn-out te voorkomen. Daarnaast kunnen ze gemotiveerd en geïnteresseerd blijven.

De manager heeft een voorbeeld rol. Bedrijfscoaching kan hen daarbij helpen om genoeg communicatief te zijn, flexibel te zijn en ook de opgedragen taken tot een goed einde te brengen.

Een betere werksfeer resulteert uiteindelijk in een beter eindresultaat en dus een hogere omzet.

Vraag naar vrijblijvend intake gesprek

Businesscoach

De waarde van de business coach ligt in zowel haar business ervaring als de mentale sturing om succesvol te worden en te blijven.

Bedrijfscoach

De bedrijfscoach zal werken aan een aangenamere werkomgeving voor zowel de manager als medewerkers. De werknemers kunnen begeleid en ondersteund worden om stress of een burn-out te voorkomen.

Loopbaancoach

Ik onderzoek wie u bent, wat u kunt, wat u kent en wilt. Ik identificeer uw loopbaandrempels en help ze te overwinnen. U ontwikkelt de benodigde talenten. U bent klaar voor de volgende stap.

Burnout

Eén op de 3 werknemers ervaart een hoge spanning op het werk en in hun privéleven. Dit gaat met allerlei klachten gepaard. Die klachten kunnen zeer ingrijpend zijn en gaan vaak met veel angst en woede gepaard.