Cuylitshofstraat 57 2920 Kalmthout 0478 65 66 32
Coaching
 

 

 

Coaching

 

Menselijker, persoonlijker en op maat!

 

Wat is coaching
 

Coaching komt van het Engelse woord coach, wat duidt op vervoersmiddel. U bepaalt zelf uw snelheid, waar u opstapt en weer uitstapt. Ik zal u handvaten aanreiken om uw doelen te behalen, maar uiteindelijk bent u zelf verantwoordelijk voor uw persoonlijke ontwikkeling.

Coaching is een vorm van leren, waarbij de coach u helpt door een aantal gesprekken om uw leven te sturen in de richting die u wilt. De coach stelt vragen, luistert, confronteert en geeft feedback om inzichten tijdens het gesprek te creëren. De coach luistert met oprechte interesse om te begrijpen wie u bent, hoe u denkt en hoe u de wereld ervaart. Tijdens de gesprekken word u aangemoedigd om uitdagingen aan te gaan en tot actie te komen. Dit alles in het licht van de door uw geformuleerde doelstelling. Alles wat in een coaching gesprek aan de orde komt, wordt vertrouwelijk behandeld. Door middel van coaching ontdekt u welke belemmeringen (bewust of onbewust) u weerhouden van uw gewenste ontwikkeling en persoonlijke groei. U begrijpt beter hoe u de huidige omstandigheden ervaart, waarom u handelt zoals u doet en vindt nieuwe manieren om betere resultaten te bereiken, u goed te voelen en met veranderingen om te gaan. Onze coaching is gericht op ontwikkeling van de vitale persoon, die zich krachtig voelt, plezier en succes heeft in werk en privé en dat ook uitstraalt.

Bij mijn geen loze beloftes om duizenden euros te gaan verdienen. Het succes bepaalt u namelijk zelf! Geluk zit hem niet in geld (het is natuurlijk wel fijn) maar uit de voldoening die u uit uw leven kunt halen. Ik ga voor het ontwikkelen van talenten. Handvaten te geven om uw dromen waar te maken! Want dáár word ik namelijk gelukkig van!Ik ben geen psycholoog die uw verleden gaat uitspitten (daarvoor ben ik niet competent). We werken vanuit het hier en nu, welke belemmerde factoren komt u tegen én hoe gaat u hiermee efficiënt mee om. How to deal with the bitches in the market! Hoge bomen vangen véél wind, dat heb ik letterlijk mogen ervaren. Rechtstreekse aanvallen op bijeenkomsten, uitgemaakt worden in de pers, boycot in de markt. Ik heb ze allemaal mogen ervaren.

 

Wat klanten zeggen

Motivator, oprechtheid, professioneel en gedreven!

Vanaf het allereerste gesprek klikte het. Brigitte confronteerde mij met mijn 'blinde vlekken' waardoor ik nu veel verder sta als ooit tevoren!

Image Caption

Wat wij bieden

NLP

Elk coachingsproject is gebaseerd op de NLP overtuigingen. Dit geeft u de vrijheid om zelf uw keuze te bepalen! Er is altijd een andere keuze mogelijk!

Perfectionisme

Heeft u last van faalangst? Accepteert u geen fouten van uzelf. Legt u de lat soms net te hoog? Perfect Coaching is gespecialiseerd in perfectionisme.

Persoonlijke groei

Ieder mens is uniek. Ieder mensen heeft talenten. Haal het beste uit uzelf. U bent het meer dan waard! Samen gaan we op zoek naar uw verborgen talenten. Haal het beste uit uzelf!

Section

Empty section. Drag a shortcode here to add content.