Carriere

Waar liggen jouw talenten?

Waar liggen jouw talenten?

Neem je loopbaan eens kritisch onder de loep!

In deze bijzondere tijden staan steeds meer mensen op een kruispunt in hun leven: hoge werkdruk, uitgedoofde jobuitdaging, zoektocht naar een andere worklife balans, opgroeiende of uit huis gaandekinderen, stress enz…

Maar wat wil ik nu zelf écht?

Onder begeleiding staan we even stil bij je huidige situatie, welk cijfer wil je jezelf op dit moment geven en wat wil je nu écht? We gaan kijken waar jouw talenten liggen en welke droombaan bij je past en daarna welke stappen je dient te ondernemen. Waar liggen jouw talenten

Waar liggen jouw talenten?

Op donderdagavond 8 oktober om 19.30 uur geef ik een gratis infosessie Loopbaancoaching (online = coronaproof) en vertel ik je veel meer over hoe ik jouw kan begeleiden naar je droombaan (en doen we al wat leuke oefeningen!!). Schrijf je nu alvast in voor deze infosessie. Dit kan je het best doen via het contactformulier. Je ontvangt dan een email met bevestiging en inlogcode.


Klik hier voor wat extra tips bij de zoektocht van de juiste loopbaancoach!

Author


Avatar

Brigitte Kater

Mijn naam is Brigitte Kater, moeder van 2 prachtige kindjes (waarvan er 1 chronisch ziek is). Eigenaresse van 2 goedlopende zaken (Perfect Celebrations & Perfect Decorations). Na 15 jaar als werknemer gewerkt te hebben bij diverse Multinationals, heb ik in 2013 de sprong gewaagd om fulltime als zelfstandige aan de slag te gaan. Hierdoor ben ik zelf ook tot inzichten gekomen. Ik help mijn klanten graag verder met het maximale uit zichzelf te halen.